Spoiler!!!

Spoiler!!!Bilmek istemiyorsanız okumayın...

7 Mart 2014 Cuma

Prime Minister & I



 Lee Bum Soo ve Im Yoon Ah'ın başrollerini paylaştığı 17 bölümden oluşan Prime Minister & I yeni yıla geçiş aşamasında bizi neşelendirerek sona erdi.
Gelelim konuya:Nam Da Jung 27-28 yaşlarında magazin muhabirliği yapan genç bir kızdır.Bir akşam bir restoranda gündemde olan bir şarkıcının fotoğraflarını çekmek isterken yanlışlıkla karşısına başbakan adayı Kwon Yul çıkar.İkisinin gayet nahoş bir havada başlayan tanışıklıkları çeşitli olaylarla devam eder.
Bu olaylardan birinde ikisinin birlikte çekilen şüpheli fotoğraflarında kızın yetişkin olmadığı söylentileri Kwon Yul'un adaylığını tehlikeye sokar.


Kwon Yul'un adaylık durumunu temize çıkartmak için yardımcısı Kang İn Ho anlaşmalı  bir ilişki teklifini gündeme getirir.
Kwon Yul ergen biriyle ilişkisi olmadığını kanıtlamak, Nam Da Jung ise ölüm döşeğindeki babasını memnun edebilmek için bu anlaşmayı kabul ederler.Yaşanan gelişmeler onları evliliğe sürükler.
Boyalı basın yazarı Nam Da Jung birden kendini evli ,üç çocuk annesi ve hala ölmüş karısına bağlılık duyan bir başkanın eşi olarak bulur.


Gelelim benim yorumlarıma...Çokça spoiler içerir biline...
Dizi çok güzel başladı...
Son derece disiplinli ve soğuk bir adam olan Kwon Yul ve onun tam tersi bir karaktere sahip olan Nam Da Jung'un birlikte yaşamaya çalışmaları, yetişmekte olan üç çocuğun sorunları, ağır protokol durumları,Kwon Yul'un düşmanları tarafından kurulan tuzaklar, sürekli açıklarını yakalamaya çalışan gazeteciler filan derken epey hareketli bir diziydi ama bölümler ilerledikçe teklemeye başladı.
Aslında çok sevimli bir konu saçmaladı.Bir kere Nam Da Jung neden Kwon Yul'a aşık oldu ben anlamadım.Yaşanan olaylara baktığınızda başkanın özel kalemi Kang İn Ho çok daha yakındı Da Jung'a...


Ayrıca en başta Da Jung'u hiç istemeyen çocuklar zamanla onu anneleri kabul ettiler ama bu süreçte yaşanan olaylar biraz hafif kaldı.Bir de başkanın ölmüş karısının ölmediği ortaya çıkınca dizi gözümden biraz düştü.
Tabii birde bütün Kore dizilerinin ortak sorunu olan final var.Neden illa mutluluğa erişmeden evvel ayrı kalmaları gerekiyor bilmem ama final bölümü beklentimin altında kaldı.
Sonuç; eh işte fena değil...







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder