Spoiler!!!

Spoiler!!!Bilmek istemiyorsanız okumayın...

13 Haziran 2014 Cuma

Bu Yazıya Ne Ad vermeli?


İss Pyaar Ko Kya Naam Doon?adlı dizimizi nasıl izlemeye karar verdiğimi ve karakterlerimizi kısacık olarak tanımıştık.Aşağıdaki yazı spoiler bile değil, direk dizinin tamamının anlatılmasıdır.O yüzden ya spoiler olmadan gönül rahatlığıyla okuyabileceğiniz bu yazıya ya da dizide bana tuhaf gelen ya da beni eğlendiren spoiler içeren bu yazıya geçiniz.
Evet uyarımı yaptım benden günah gitti.Gelelim 398 bölüm olarak çekilmiş Barun Sobti ve Sanaya İrani tarafından baş rolleri paylaşılan 2011-2012 yılları arasında ekranları işgal etmiş olan dizimize...

Lucknow isimli küçük bir şehirde yaşayan orta halli bir ailenin kızı olan Khushi Kumari Gupta,neşeli, sevimli,konuşkan,becerikli,inatçı,dinine ve geleneklerine çok bağlı bir kişiliğe sahiptir.Mutluluk anlamına gelen ismine yakışır bir hayat sürmekte çevresindeki insanlar için fedakarlık yapmaktan kaçınmamaktadır.Ablası Payal'in düğün gününde Khushi ablasının bazı endişelerini konuşmak için damat tarafının kaldığı otele gider.Otelde büyük bir şirketin defile organizasyonu düzenlenmektedir.Bizim sakar Khushi ise yanlışlıkla önce defilenin ortasına, sonrada şirketin sahibi Arnav Sing Raizada' nın kucağına düşer.


Delhi'de yaşayan Arnav Sing Raizada zengin bir iş adamıdır.Öfkeli,sevimsiz,konuşmaktan çok hoşlanmayan, akıllı,ön yargılı, dine ve geleneklere pek aldırmayan birisidir.Özür dilemekten aciz bir yapısı vardır. Khushi'nin defilesini berbat etmesine çok kızan Arnav onu bir odaya kapatır ve bütün akşam bir daha dışarı çıkmasına izin vermez. Payal' in düğünü iptal olur, Khushi ailesini ve ablasını düşürdüğü duruma çok üzülürken birde kendisinin defilede Arnav' ın kucağında olduğu sahneler televizyonda yayınlanınca şehirde barınamaz hale gelir.Bunun üzerine ailesi Payal ve Khushi'yi bir süreliğine Delhi' de ki halalarının yanına göndermeye karar verirler.
Ailelerinden uzakta otoriter halalarının yanına gelen Khushi ve Payal zor günler geçirirken işler Khushi için daha vahim bir hal alır. Motosiklet kullanırken çarptığı araba Arnav' ındır. Khushi ona büyük bir meblağ borçlanmıştır.

Bu borcu ödemek için Khushi yeni tanıştığı Shyam isimli bir avukatın bulduğu bir işe girer.İşe girdiği şirketin sahibi ise Arnav'dır;fakat Khushi'nin bundan haberi yoktur.Bu gerçek ortaya çıkınca Arnav bir türlü sindiremediği, karşısında korkudan titrese de genede kendi doğruları ile hareket eden Khushi' yi yıldırmak ister, bunun için bir sürü işkence fikri geliştirir.İnatçı Khushi hepsinin altından başarı ile kalkar.Bunun üzerine Arnav onu ağır hasarlı bir şantiyeyi denetlemesi için gönderir.Orada işler ters gider ve Khushi yıkılmak üzere olan inşaatta kapalı kalır. Arnav onun maruz kaldığı tehlikeyi duyduğunda deliye döner ve Khushi'yi kurtarmaya koşar. Khushi' yi yarı baygın bir şekilde halasına ve ablasına teslim ettiğinde mağrur Arnav Sing Raizada ilk defa olarak vicdanıyla baş başa kalır.Bu duygudan hoşlanmayarak Khushi'yi kendi haline bırakmaya karar verir.


Bu arada kendi ailesi ile olan sorunları patlak vermiştir.Geniş bir aileye mensup olan Arnav'ın anneannesi artık evlenmesini istemekte sürekli ona gelin adayları sunmaktadır.Bulunan hiç bir kızı kabul etmeyen Arnav'ın iş yerinden modern görünümlü bir kızla çıktığı duyulunca kıyamet kopar.İnatçı Arnav aslında ciddi şeyler hissetmediği kız arkadaşı Lavanya'yı inat uğruna eve getirir. Anneannesi ile durum iyice gerilince konuya Arnav'ın evli ablası -dünyada ona sözünü bir dereceye kadar dinletebilen tek kişi-  Anjali el atar. Anneanne Lavanya' nın  geleneksel bir eğitim alması şartı ile evde kalmasını kabul eder. Arnav her ne kadar bunda hoşlanmasa da ablasını incitmemek adına ses çıkaramaz.
Anjali Lavanya için ona gelenek,din, yapılan törenler için eğitim verebilecek birini aradığında aklına daha önce tanışmış olduğu Khushi gelir ve onu işe alır. Khushi ilk başta kabul etmek istemese de Anjali'ye karşı koyamaz en sonunda Arnav'ın bundan haberi olmaması şartı ile kabul eder. Konaktaki kadınlar her ne kadar bunu saklamaya çalışsa da Arnav sonunda durumu öğrenir.İlk başta yağıp, esip, gürlese de sonunda duruma boyun eğer.

O ve Khushi birbirlerinin yoluna çıkmamaya karar verirler.Bu pek mümkün olmaz;olaylar sürekli onları bir araya getirir.Aralarında başından beri var olan nefretle karışık duygusal çekim yavaş yavaş şekillenmeye başlamıştır.
Khushi görevini çok iyi yapar ve Lavanya gelin olarak anneannenin onayını alır.Artık bütün aile ikisinin evlenmesini istemektedir. Ama Arnav sürekli yan çizmekte ve oyalanmaktadır. Anjali  ve anneanne bu duruma anlam veremezken, Khushi'nin başka sorunları vardır.Ona Arnav'ın yanında iş bulan avukat olan Shyam kiracı olarak halasının evine yerleşmiş ve Khushi'ye duyduğu ilgiyi belli etmiştir.Halası ve Lucknow'dan gelen annesi bu işe sıcak bakmasına karşın, babası çok hoşlanmaz, bundan cesaret alan  Khushi ise teklifi kabul etmez.Halası bu duruma tepki gösterir ve başka birine aşık olmadığı halde teklifi kabul etmemesine kızar.Bunun üzerine Khushi kendini ve kalbini sorgulamaya başlar ve fark eder ki, büyük bir nefret duyduğu insan olan Arnav'ın yanında kendini tuhaf hissetmektedir. Khushi sonunda idrak ettiği duygulardan o kadar korkar ki Lavanya ve Arnav'ın evliliklerini çabuklaştırmaya çalışır.
Khushi'nin çabalarına çok kızan Arnav konakta parti verdikleri bir gece Khushi'ye duyduğu ilgiyi çok bariz bir şekilde belli eder.


Bu duruma, kendi kalbinin zayıflığına kızan Arnav o gece herkesin önünde Lavanya'ya evlenme teklif ederek Khushi'ye ve daha doğrusu kendine ilgisizliğini kanıtlamaya çalışır.
Kalbini çarpıntılara boğan adamın gözü önünde başka biriyle nişanlanması Khushi yıksa da, eğitim sırasında yakın arkadaş olduğu Lavanya'nın mutluluğu ile sevinmeye çalışır ve hiç bir şey belli etmez.Bu duruma daha çok kızan Arnav Khushi'ye çok büyük hakaretler eder.
Kötü bir ruh hali ile eve dönen Khushi babasının geçirdiği felçten sonra tek dayanağını yitirdiğinden anne ve halasına daha fazla karşı koyamaz ve sonunda nişanlanmayı kabul eder.
Nişan hazırlıkları için Anjali ve Lavanya'ya yardım eden Khushi'nin nişanlandığı haberi önce Arnav sonra ev halkı tarafından duyulur.Ev halkı buna sevinirken Arnav çok büyük kızgınlık ve hayal kırıklığı duyar.Bunun acısını da sürekli olarak Khushi'den çıkartır.


Khushi bir yandan bu hakaretlerden dolayı mutsuzken diğer yandan nişanlısı ile de mutsuzdur.Çünkü onun gösterdiği yakınlığı bir türlü kabul edemez.
Khushi ve Arnav nişanlandıkları insanları kabule çalışırken, Khushi'nin nişanlısı sürekli olarak işten ayrılması ve bir an önce evlenmeleri için baskı yapmaya başlar Khushi bu durumdan huzursuz olur ve işten ayrılmayı kabul etmez.Bu sırada başka bir olay patlak verir. Khushi'nin ablası Payal ve Arnav'ın kuzeni Akash bu süreçte birbirlerine aşık olmuşlardır ve evlenmek istemektedirler.
Artık aralarında bir de akrabalık bağı olan Arnav ve Khushi birbirlerini daha sık görmeye başlarlar.Bu arada Khushi nişanlısı Shyam'ın hareketlerinde gittikçe artan bir tuhaflık hissetmeye başlar.
Khushi Raizada'ların evine girip çıktıkça şüpheleri artar çünkü Arnav'ın ablası Anjali'nin kocasının adı da Shyam'dır ve Khushi bir türlü onunla tanışamamıştır.
Sonunda Khushi bir gün dayanamaz ve ne yapıp edip Raizada ailesinin damadı olan Shyam'ın karşısına çıkar ve Anjali'nin kocasıyla kendi nişanlısının aynı kişi olduğunu görür.


Böylelikle Gupta ailesi nişanı atar ve Payal'in sözü bozulma tehlikesine rağmen bu durumu Anjali'ye anlatma kararı alırlar. Khushi konuşmak için Anjali'ye gitse de kocasına adeta tapan Anjali'ye durumu bir türlü söyleyemez, bunun üzerine Shyam'ın kendisinden uzak durması konusunda uyararak sessiz kalmaya karar verir.
Nişan hazırlıkları tam gaz devam ederken Lavanya nişanlısının kendisini sevmediğini düşünmeye başlar, durumu sorgularken Arnav çok büyük bir pot kırar bunun üzerine Lavanya bu durumdan emin olur. Arnav ve Lavanya ayrılma kararı alırlar.
Sonunda Akash ve Payal'in nişanı yapılır, Lavanya yurt dışına gider. Arnav ve Khushi özgür ve rahatlamışlardır, birbirleriyle kedi köpek gibi dalaşmaya devam ederler fakat artık kavgalarında farklı anlamlar yüklüdür.
Payal ve Akash'ın düğün hazırlıkları devam ederken Akash ve Arnav'ın kuzeni NK yurt dışından döner ve Khushi'ye çok ilgi gösterir.Bu durum Arnav'ın kıskanmasına sebep olur. Khushi bunu fark edince çok mutlu olur. Arnav ve Khushi gittikçe yakınlaşırlar.


 Her şey yolunda gibi gözükse de aslında öyle değildir. Shyam Khushi'ye saplantı derecesinde aşıktır ve vazgeçmek gibi bir niyeti de yoktur.Sürekli Khushi'ye yaklaşmaya çalışsa da yüz bulamayan Shyam, Arnav'ın Khushiye'ye ilgisini ve bu ilginin karşılıklı olduğunu fark edince,huzursuz olur; durumu engellemek için planlar yapar.Düşüncesine göre kendisi ve Khushi arasındaki tek engel karısı Anjali'dir ve ondan kurtulursa her şey yoluna girecektir. Shyam Anjali'yi öldürmek için tuzaklar kurmaya başlar.
Arnav ve Khushi'nin birbirlerine duydukları ilgi Anjali ve anneanne tarafından da fark edilir ve durum sevinçle karşılanır, harıl harıl ikisinin arasını yapmaya koyulurlar.
Arnav en nihayet duygularını kabullenir ve Khushi'yle konuşmaya karar verir.Aynı anda evde Akash ve Payal'in düğünü yapılmaktadır. Khushi ve Arnav bir fırsat yaratıp terasta buluşmaya karar verirler.
Khushi terasa gittiğinde karşısında Arnav yerine Shyam'ı bulur,Shyam tekrar aşkını ilan eder ve evliliğinin kendisi için bir şey ifade etmediğini hayatının Khushi olduğunu söyler.Khushi şaşkınlıktan ve kızgınlıktan cevap bile veremez Shyam ona sarılır ve aşkını tekrarlar. Arnav bu sahneyi görür hayal kırıklığı ve kızgınlıkla oradan ayrılır. Khushi Arnav'ın onları gördüğünü fark etmez.
Khushi Shyam'ı sert bir şekilde reddeder.Kendisinden uzak durması için tekrar uyarır.
Arnav duyduğu acı ile Anjali'ye gider ama kocasının ne mal olduğunu anlatamadan Anjali'den hamile olduğu haberini alır. Arnav bunun üzerine Shyam ile yüzleşir. Shyam Khushi'ye aşık olduğunu kabul eder.Ama Khushi'nin de ona aşık olduğu yalanını söyler.Aralarında ki tek engel Anjali'dir. O engel ortadan kalkınca Shyam ve Khushi sonsuza kadar mutlu olacaklardır.
Arnav duydukları ile yıkılır,nasıl davranması gerektiğini bilemez; bir yandan bebek bekleyen ve kocasına tapan ablası vardır, bir yanda Shyam'la ilişkisi olduğunu düşündüğü ve çok kızgın olduğu kendisini inciten Khushi.Düğün bütün hızıyla devam ederken Arnav bir plan yapar uygulamaya koyulur.
Akash ve Payal'in nikahı kıyılmış,düğün bitmiş bütün konuklar dağılmıştır.Aileler bir süredir Khushi ve Arnav'ın ortalıkta olmadığını fark ederler; evde değildirler ve aramalara cevap vermemektedirler.
Merak endişeye dönüşmeye başladığında, Khushi ve Arnav geri dönerler.Yok oldukları süre içinde evlenmişlerdir.

Her iki ailede bu ani haber karşısında yıkılırlar.Tekrar tekrar neden böyle yaptıklarını sorsalar da ne Arnav ne de Khushi yanıt vermez.Bunun üzerine Khushi'nin ailesi Khushi'yi reddeder. Arnav'ın ailesi kızgın ve de üzgündürler.
Shyam ise üzüntü ve kızgınlıktan çıldırmış halde Arnav' ın karşısına çıkar.Ve gerçeği öğrenir.Arnav sadece ablası ve doğacak bebeğini korumak adına bu kararı almıştır.Artık Shyam ve Khushi arasında ki tek engel Anjali değildir.Khushi Arnav ile evlidir ve öyle kalacaktır.Arnav Shyam'a doğacak çocuğu hatırına son bir şans verdiğini söyleyerek uyarır, eğer Anjali ile evli kalmak ve Raizada ayrıcalıklarından yararlanmak istiyorsa Khushi'den uzak duracaktır.Shyam durumu kabullenmek zorunda kalır ama Arnav'ın Khushi'yi bu acele evliliğe nasıl ikna ettiğini bir türlü çözemez.
Arnav Khushi'yi düğün akşamı eğer onunla hemen o akşam evlenmezse ablasının nikahını bozmakla tehdit etmiştir.Onu çok iyi tanıyan ve Arnav'ın acımasızlıklarını çok iyi bilen Khushi ablası için bu teklifi kabul etmek zorunda kalır.Fakat Arnav'ın neden bu şekilde davrandığını ve böyle bir evliliğe neden onu mecbur ettiğini ne kadar sorsa da bir türlü öğrenemez.
Bu şekilde evlendikleri için ilk başlarda kabul görmeyen Khushi ve Arnav daha çok Khushi'nin uğraşlarıyla yavaş yavaş kendilerini affettirirler.
Dışarıdan bakılınca her şey yoluna girmiş gibi gözükse de Arnav ve Khushi için öyle değildir.Korkunç derecede incinmiş olan Arnav bütün hıncını Khushi'den çıkartmaktadır.Ona hiç bir şekilde dokunmaz, sürekli hakaret eder hatta bazen öfkesine hakim olamayıp -sonrasında her ne kadar kendi de kahrolsa da- Khushi'yi incitir.

Khushi bu  öfke nöbetlerine bir türlü anlam veremez, Arnav ile arasındaki her şey yolundayken Arnav ne olmuşta bu duruma gelmiştir.Defalarca sorar ama yanıt alamaz.Duyduğu tek cevap altı aylık anlaşmalı bir evlilik yaptıkları altı ayın sonunda ikisinin de kendi yollarına gidecekleridir.
Khushi bir kaç defa bu evlilikten kurtulmak için hamle yapsa da başarılı olamaz. Arnav her defasında ona  geri dönmeye zorlar.

En sonunda pes eden Khushi altı ayı Arnav için cehenneme çevirme kararı alır.Bunda da başarılı olur.Arnav'ı çileden çıkardığı bir gün Arnav yüzüne karşı Shyam ile olan ilişkisini haykırır.Dehşete düşen Khushi kendini savunmaya çalışır ama Arnav dinlemez ve bir iş gezisi için Londra'ya gitmeye karar verir.
Çaresiz kalan Khushi Shyam'ın karşısına çıkar ve gerçekleri Arnav'a anlatması için baskı yapar.Shyam Khushi'ye bazı belgeler verir ve onları Arnav'a imzalatırsa gerçekleri anlatacağını söyler.Şüphelenen Khushi evrakları inceler bir tehlike olmadığına kanaat getirince Arnav'ın imzasını bir şekilde almayı başarır.Fakat Shyam sözünü tutmaz; Arnav hava alanında kendisine gerçekleri söylemeye çalışan Khushi'yi bırakır ve gider.
Arnav gitmiştir fakat ondan hiç bir sağlıklı haber alamamak Khushi için bir endişe kaynağıdır.Bir gün Kushi Londra'dan bir telefon alır.Arnav'ın oradaki elemanları Arnav'ın  Londra'ya gelmeğini ve hiç bir ofisten ona ulaşamadıklarını söylerler.Khushi'nin endişeleri artmaya başlar, sonunda aile Arnav'ın Londra'ya hiç gitmediğini öğrenir Anjali yataklara düşer ve polise haber vermeye karar verir.Tam o anda Arnav telefon eder.Bir iş anlaşması nedeniyle planlarını değiştirdiğini Londra yerine İskoçya'ya gittiğini söyler.Herkes rahatlar.Arnav en son Khushi ile konuşmak ister, iyi olduğunu ve onu sevdiğini söyler.


Khushi bu cümleyi duyduğunda şüpheleri tekrar depreşir, çünkü normal şartlar altında Arnav bu cümleyi asla kurmayacağından başının belada olduğuna daha çok ikna olur.
Khushi  araştırma yapmaya koyulur.Sonuçta Arnav'ın hava alanından bazı silahlı kişilerce sessizce kaçırıldığını öğrenir.
İp uçlarını takip ederek polise gitmeye karar verir fakat o anda bir telefon alır, eğer sessiz kalmazsa Arnav'ı öldüreceklerdir.
Khushi tekrar kendince araştırmaya koyulur ve sonuç onu Shyam'a ulaştırır.Dehşete düşen Khushi içindeki şüpheleri Shyam'a haykırmak için onun odasına gider ama yanlışlıkla NK ile karşılaşır, NK ilk başta Khushi'ye inanmaz ama araştırmasında ona yardımcı olmaya karar verir ve birlikte acı gerçeği öğrenirler.Arnav'ı Shyam kaçırmıştır.Khushi'yi kandırarak imzalattığı belgeler aslında velayet belgeleridir ve Shyam Arnav'ı öldürerek hem onun servetine hem de Khushi'ye giden yolu açacaktır kendine ama Arnav'ın bir vasiyet yazdığını öğrenince yeni bir plan yapmak için Arnav'ı bir süre canlı tutmaya karar verir.
Khushi bu olayın arkasında Shyam'ın olduğunu öğrenince NK'in yardımıyla müthiş bir plan yapar ve Arnav'ı sağ olarak kurtarır.Shyam düştüğü tuzağı çok geç fark etse de bütün izlerini örter.Böylelikle Shyam'ın sözüne karşılık Khushi ve NK'in sözü kalır.Khushi ve NK Arnav sağ salim eve gelince Shyam ile yüzleşirler fakat ne olursa olsun bir türlü aile üyelerine kendilerini kabul ettiremezler.Hatta Shyam Khushi'nin kendisine aşık olduğunu ve duygularına karşılık bulamadığı için  bu iftirayı attığını söyler.
Khushi sadece Anjali ve aileye değil Arnav'a karşı da kendini temize çıkarmaya çalışır.
Karar anı gelir;Arnav onu kurtarmak isterken kendi hayatını tehlikeye atan Khushi'nin söylediklerine inanmayı seçer.Shyam'ı Anjali'nin hayatından ve evden kovar.
Shayam'ın evden ayrılması aileyi sarsar, ailenin bir kısmı Khushi'ye inanmışken bir kısmının şüpheleri devam etmektedir.
Anjali olanlardan ve kocasının kovulmasından dolayı perişan olmuştur.Khushi'ye inanmamaktadır ve onu görmek istemez.
Arnav ablası ve eşi arasında kalmıştır. Khushi sessizce onun yanında olmaya çalışır.Fakat başarılı olmaz bir gün Anjali'nin geçirdiği sinir krizi yüzünden çok yıpranan Arnav Khushi'yi çok üzecek sözler söyler. Khushi bunun üzerine evi ve Arnav'ı terk etmeye karar verir.
Arnav bunu duyunca onu engellemek ister ama Khushi'yi ikna edemez.Bunun üzerine en eski kozuna baş vurur.Eğer Khushi altı ay boyunca ona söz verdiği gibi evli kalmazsa Payal ve Akash'ı ayıracaktır. Khushi bunu duyunca dehşete düşer ama sonunda boyun eğer.
Arnav ise kalan sürede Khushi'nin kalbini kazanmayı amaçlamaktadır.


Bunun için stratejiler geliştirir fakat her yaptığı plan ters teper. Khushi Arnav'ın yakınlaşma çalışmalarına direnir.Ve onu kocası olarak kabul etmeyeceğini ilan eder. Arnav ise çok yakında bunun olacağını Khushi'nin onun kollarına koşacağını iddia eder.Sonunda dediği olur Khushi evde yalnız oldukları bir gece Arnav'ın kollarına koşar.Ama yakınlaşmaları eve dönen diğer aile üyeleri tarafından kesilir.
Khushi savunmasının delinmesinden o kadar korkar ki bir bahane uydurup baba evine döner.Bir süre orada kalıp altı ayın dolmasını bekleyecektir. Arnav Khushi'nin niyetini fark eder önce tatlı dille ikna etmeye çalışsa da başarılı olamaz bunun üzerine eski Arnav Sing Raizada olur ve yaptığı planla Khushi'nin dönmesini sağlar.
Bu arada Anjali depresyondan çıkmış gibi görünmektedir.Yemek yemeye,uyumaya,gülümsemeye hatta Khushi ile konuşmaya başlamıştır.Herkes bu duruma çok şaşırsa da sevinçlerinden çok kurcalamazlar. Oysa ki Anjali çok daha mutludur ve sık sık kendi başına çeşitli bahanelerle evden çıkmaya başlamıştır.Durumdan şüphelenen bir tek Khushi olur ama bir türlü Anjali'nin ne çevirdiğini anlayamaz.
Arnav ve Khushi arasında ki her şey yoluna girmeye başlamış gibiyken. Arnav ve Anjali'nin uzun zamandır huzur evinde olan babaanneleri onları ziyarete gelir.Daha ilk tanışmalarında Khushi'ye tepki gösterir ve ondan hoşlanmadığını belli eder.
Babaanne anlayışsız ve katı tavırlarıyla evi gerginliğe sürükler.En büyük kavgaları da Arnav'ladır. Arnav sürekli olarak Khushi'yi babaannesine karşı savunur, diğer bir sorun ise Shyam'dır. Babaanne ne olursa olsun damadın geri dönmesi gerektiğini söylerken Arnav bunun lafını bile ettirmemektedir.


Aralarında sorunları halleden ve evliliklerini yürütmeye çalışan Khushi ve Arnav'ın yeni bir sorunları vardır. Arnav artık evliliklerini tamama erdirmek için beraber olmak isterken, Khushi itiraz etmektedir çünkü çok acele ile evlenmişlerdir ve birçok evlilik ritüeli yarım kalmıştır.Bir gece Arnav'ın sabrı taşar, Khushi'yle bu konu üzerine çok büyük bir kavga ederler. Arnav evden gider.
Ertesi sabah Khushi aile büyüklerinin karşına çağrılır. Khushi'nin halası ve Arnav'ın anneannesi şok edici gerçeği Arnav'ın babaannesinden duyarlar.Babaanne kavgalarına şahit olmuştur ve Khushi'den kurtulmak için bir fırsat bulmuştur. Khushi'ye evlilik kurallarının tamamı yerine gelmediği için bir eş olmadığını bir ahlaksız olduğunu söyleyerek onun evden  kovar.Halası Khushi'yi alıp gidecekken Arnav yetişir ve Khushi'nin ne olursa olsun onun karısı olduğunu söyleyerek gitmelerini engellemeye çalışır.Fakat ne babaanne ne de anneanne  Khushi'nin evde daha fazla kalmasını istememektedir. Anjali'de onlardan taraf olunca halası tekrar Khushi'yi götürmeye çalışır.Bunun üzerine Arnav kararını açıklar ve istedikleri ritüelse hepsini yapacaktır ve Khushi'yle tekrar evlenecektir.
Anneannesi ve ablası bu kararla sevinçten havalara uçarlar ama babaanne hiç memnun olmamıştır.
Bir yandan evliliği engellemeye çalışırken bir yandan da Shayam'ı geri getirmeye çalışmaktadır.
Khushi düğün yeniden yapılana kadar halasıyla eve döner. Arnav düğünün bir an önce olması için ısrar eder.Her iki ailede düğün hazırlıklarına başlarlar.
Arnav'ın babaannesi evliliği iptal etmek için Khushi'lerin evine gelir Khushi'ye ve halasına bir çok hakaret eder ve torunun bu düşük ahlaklı kızla asla evlenmeyeceğini haykırır. Khushi'nin annesi Garima evin dışındadır ve pencereden olanları görür ve dehşete düşer çünkü aslında Arnav'ın babaannesini çok eskilerden tanımaktadır.
Khushi ve halası ne yapacaklarını düşünürken Arnav babaannesinin ne yaptığını fark eder ve durumu düzeltir.Her iki tarafa da hazırlıklara devam etmelerini buyurur.
Khushi'nin annesi Garima ise çok endişelidir.Çünkü her iki kızını da verdiği aile ile bağları vardır.Yıllar önce Garima daha bekarken Arnav'ın babasına aşık olmuştur. Arnav'ın babası ise evli olduğunu gizleyerek Garima ile bir ilişkiye başlamış Arnav'ın annesi ise bunu duyunca intihar etmiştir, bu durumla başa çıkamayan babası ise hemen arkasından kendini vurmuştur.Gerçekleri bu şekilde öğrenen Garima ise tam o sıralarda yetim kalan yeğenini bağrına basmış, Sashi ile evlenmiş ve kendini çocuklarına adamıştır. Arnav ve Anjali bu duruma bir kadının sebep olduğunu bilse de kimliğini bilmemektedirler.Oysa ki babaanneleri bilmektedir.
Kızlarının mutluluklarından endişe eden Garima Arnav'ın babaannesinden bucak bucak kaçmaya başlar. Arnav'ın babaannesi bu durumu fark eder ve Khushi'nin annesinin ismini duyunca şüphelenmeye başlar.
Garima'nın Arnav'ın babaannesinden kaçınma çabaları bütün ailenin dikkatini çekmeye başlar en sonunda Garima hazırlıklardan kaçamayacak duruma gelir.


Anjali'nin hamileliği hızla ilerlemiştir.Kendisini artık daha iyi hissetmektedir çünkü herkesten gizli Shyam'la görüşmeye başlamıştır onun suçsuzluğuna ve kendisini sevdiğine,kesinlikle inanmaktadır. Shyam'la buluştuğu bir gün babaannesine yakalanır.Ama babaannesi onların barışmasını istediğini söyleyerek endişe etmemesini eninde sonunda bunu başaracağını söyler.Bebek partisi yapma zamanı gelir,Arnav ve Khushi'nin kına gecesi ile aynı gün kutlanmasına karar verilir.Babaanne ısrarla Shyam'ı çağırmak ister ama Arnav hala Shyam'ı kabul etmemektedir.
Shyam babaannenin onu geri getiremeyeceği belli olunca yeni bir plan düşünür öyle büyük bir şey olmalıdır ki yeniden Anjali'nin hayatına ve eve girebilmelidir.
Anjali'nin bebek partisi çok başarılı geçer,aynı şekilde Arnav ve Khushi'nin kına eğlencesi de çok başarılı geçmektedir. Shyam kılık değiştirerek eve sızar. Anjali'ye onu görmek istediğini söyler ama asıl istediği şeytani planını gerçekleştirmektir. Shyam istediği şekilde evi düzenler, Anjali onunla buluşmak için odaya gittiğinde yerdeki cam parçalarına basar ve ayağı kesilir, diğer bacağı sakat olan Anjali zorlukla aşağıya inmek için yürümeye başlar; merdivenin başına geldiğinde Shyam kurduğu diğer düzeneği çalıştırır ve Anjali merdivenlerden düşer.
Bütün aile hastaneye toplanır. Anjali kurtulur fakat bebeğini kaybeder.Bu onu derin bir depresyona sürükler. Shyam'da bunu istemektedir. Arnav gene de Shyam'ı kabul etmez ama Khushi Anjali'nin hayatından endişe eder ve Shyam'ı geri getirir. Anjali Shyam'ı görür görmez toparlanmaya başlar ve onu geri getirdiği için kardeşine teşekkür eder.Çaresiz kalan Arnav ablası biraz olsun düzelene kadar Shyam'a tahammül etmeye karar verir.
Düğün günü yaklaşırken Garima daha fazla kaçamaz ve Arnav'ın babaaanesi ile karşılaşır.Garima yalvararak onu affetmesini eskilerin acısını kızlarından çıkarmamasını ister, babaanne biraz düşününce bunu kabul eder ve iki kadın eski defterleri kapatmaya karar verirler.
Düğünden bir gün önce NK Arnav için bekarlığa veda partisi düzenlemeye karar verir. Arnav ve Akash bu işe pek sıcak bakmazlar ama o sırada odaya gelen Khushi partiyi yapmaları için ısrar eder.Erkekler parti için ayrılır. Payal Khushi'yi bekarlığa veda partisinin aslında ne olduğu konusunda aydınlatır, bunun üzerine iki kardeş erkeklerini kurtarmak için yollara düşerler.
Payal Akash'ı kolundan tuttuğu gibi eve götürür Khushi Arnav'ın peşine düşer.Aslında bütün olay bir tuzaktır. Arnav Khushi ile baş başa kalabilmek için düzenlemiştir.
Khushi kolaylıkla tuzağa düşer ve baş başa romantik saatler geçirirler, en sonunda Khushi duygularına daha fazla  karşı koyamaz Arnav'a ve aşkına güvenmeyi seçer.O gece ilk geceleri olur.


Düğün günü her iki evde de telaş vardır. Arnav geçirdikleri geceden dolayı Khushi için endişeli olsa da Khushi mutludur.Seviyor ve seviliyordur dahası o gün onun düğün günüdür.Sabırsızlıkla Arnav'ı bekler.
Herkes nikaha gelmiş olmasına karşın Arnav geç kalmıştır.En son babaannesi gelir ve Khushi'ye düğünün iptal edildiğini söyler. Çünkü o Anjali ve Arnav'ın yaşadığı acının tek sorumlusu olan Garima'nın kızıdır.Salondaki herkes dehşete düşer,Garima ağlamaya başlar ve babaanneye onu affettiğini söylediğini hatırlatır.Babaannenin yanıtı acıdır, affetmek bir yana Garima ile birlikte kızlarının yani Khushi ve Payal'in de acı çekmesini istemektedir.Bu yüzden Arnav'a durumu anlatmış, annesinin intiharına babasının Garima ile ilişkisinin neden olduğunu duyunca Arnav her şeyi bırakıp gitmiştir.
Herkes şoktadır. Shyam ise çok mutludur çünkü Arnav'ın bu durumu asla kabullenmeyeceğini,  Khushi ve Arnav'ı sonsuza kadar ayrıldığını düşünmektedir.Konuklar dağılır,düğün ateşi sönmek üzeredir. Arnav'a hiç bir şekilde ulaşılmaz .Bunun üzerine ailesi Khushi'yi alıp götürmek ister.


Khushi gitmeyi reddeder. Arnav eninde sonunda gelecektir.Bunun dışında hiç bir seçeneği kabul etmez.Aile ne yapsa da Khushi'yi aksine ikna edemez. Arnav gelecektir Khushi sadece bunu söyler.
Bu arada Arnav öğrendiği gerçekle birlikte kendini yollara vurmuştur.Bir yanda annesi ve babasının olduğu geçmişi, bir yanda mutluluğu ve aşkı bulduğu Khushi'nin olduğu geleceği.Yaşadıkları her şeyi gözden geçiren Arnav sonunda kararını verir ve Khushi'nin karşına çıkar.
Bütün ailesinin önünde yaşanmış her şeye karşın Khushi'yi sevdiğini ve onula evleneceğini açıklar.Babaannesi duruma itiraz eder ama Arnav kararından dönmez.Babaanne bütün aileyi reddederek orayı terk eder.Buna karşın Anjali ve anneannesi mutludurlar.Çünkü onlar Arnav ve Khushi'nin birbirlerini ne kadar sevdiklerini bilmektedirler.
Sonunda nikah kıyılır. Khushi ve Arnav odalarında baş başa kalır ve geçmişin muhasebesini yapıp bütün eski defterleri kapatmaya karar verirler.


Oysa ki Shyam yenilmenin verdiği öfkeyle yani bir plan yapmıştır.Başta Khushi ve Arnav'ın odası olmak üzere bütün eve gizli kamera yerleştirmiş onların her hareketini takip etmektedir.
Arnav tesadüfen o gece kamerayı bulur ve belli etmeden Khushi'yi uyarır. Khushi ve Arnav bunun arkasında sadece Shyam'ın olabileceğini fark ederler ve planıyla ilgili bir şeyler bulmak amacıyla bilgisayarını karıştırırlar.
Böylelikle bütün sinsi oyunlarını açığa çıkartırlar.Bulduklarına göre Shyam kendi bebeğinin katilidir.
Arnav hemen gidip yüzleşmek ve onun boğazını sıkmak niyetindeyken Khushi onu durdurur.Çünkü kanıta ihtiyaçları ve daha doğrusu bütün bu olan bitenleri Shyam'ın itiraf etmesine ihtiyaçları vardır çünkü Kushi bilmektedir ki Anjali başka türlü kocasının suçuna inanmayacaktır.
NK'nin de yardımıyla Khushi bu sefer Arnav'ın da dahil olduğu müthiş bir plan yapar ve Shyam'a bütün yaptıklarını ailenin önünde itiraf ettirir.
Anjali evlilik kolyesi çıkartıp atar ve kocasını hayatından da kalbinden de sonsuza kadar kovar.


Raizada ailesi yeni hayatlarına adapte olmaya çalışırken ortaya Arnav'ın üniversiteden eski kız arkadaşı çıkar.İş aramaktadır ve zor durumdadır. Arnav'ın uyarılarına rağmen Khushi yardım elini uzatmakta sakınca görmez. Sheetal isminde ki bu genç kadın Aarav ismindeki küçük oğluyla bir süre kalmak için konağa yerleşir. Khushi önceleri iyi niyetli düşünmeye çalışsa da Aarav'ın Arnav'a hem görünüş hem de davranış olarak benzemesi, Aarav'ın da Arnav gibi şeker hastası oluşu, üstelik Sheetal'ın Aarav'ın babası konusunda gizemli davranması gibi ip uçlarını bir araya getirince şüphelenir.Üstelik Arnav ve Aarav gittikçe yakınlaşmışlar neredeyse bir baba-oğul gibi olmuşlardır.


Khushi önce Arnav'ın ağzını aramaya çalışsa bile doyurucu bir yanıt alamaz Arnav hiç üstüne alınmamaktadır.
Buna rağmen Khushi'nin Khushiliği tutar, Aarav ve Arnav'a DNA testi yaptırır.Sonuç pozitiftir. Arnav Aarav'ın babasıdır.
Khushi bunu Arnav'ın yüzüne vurur. Arnav kabullenmez çünkü ve o ve Sheetal asla o kadar yakın olmamışlardır. Khushi ve Arnav Sheetal ile yüzleşirler.Sheetal Arnav'a mezuniyet gecelerinde birlikte olduklarını ama Arnav'ın çok sarhoş olduğu için hatırlamadığını hemen arkasından da ayrıldıklarını söyler.Kendisi ise gururu yüzünden bebeği söylememiştir.
Khushi duyduklarıyla yıkılır, Arnav ise şok olmuştur.
Khushi aradan çekilmek Aarav'a anne ve babasının olduğu bir yuva vermek ister. Arnav bunu engeller ve Khushi'den kendisine biraz süre vermesini ister bu durumu çözecektir.
Bu sırada işle ilgili olarak Akash'ın bir süreliğine Amerika'ya gitmesi gerekir.Bir süre orada kalacağından Payal'i de götürecektir. Aile onlara bir veda partisi düzenler. Arnav partide bombayı patlatır. Sheetal aslında Aarav'ın annesi değildir.Maddi zorluklar çektiği için Aarav'ı yetimhaneden almış babasının Arnav olduğunu söyleyerek para sızdırmak maksadıyla Khushi'ye tuzak kurmuştur. Gerçekler ortaya çıkınca Sheetal çocuk istismarı yüzünden polise verilir. Aarav ise yetimhaneye geri dönmek zorundadır. Aile ise Aarav'a o kadar alışmıştır ki bunu kabullenemezler. Arnav ve Khushi Aarav'ı evlat edinirler.


Hayat devam eder.
Arnav Khushi'yle birlikte çalışmak ister. Khushi Arnav'ın gölgesinde kalma korkusuyla kabul etmez, Arnav ise gerçek hayatın zor olduğunu Khushi'nin bunlarla baş edemeyeceğini söyler. Khushi hırsından evli bayanların katıldığı bir yarışma olan Bayan Hindistan yarışmasına katılır.Ailede herkes Khushi'yi destekler ve durumu Arnav'dan saklamasına yardım ederler.
Khushi tarzıyla çok farklı olsa da ilk elemeleri geçer, sırada sponsorların karşısına çıkmak vardır, bilmediği ise yarışmanın ana sponsorunun Arnav oluşudur.


Arnav karşısında yarışmacı olarak Khushi'yi görünce şok olur.O daha ağzını açamadan Khushi ayakkabılarını eline aldığı gibi sahneden kaçar.
Evde bu konuyla ilgili tartışırlar, Arnav yarışmaya katılmasına karşıdır ama Khushi onu ikna eder. Ama kimseye evli olduklarını söylemeyeceklerdir.
Khushi büyük başarı gösterir ve birinci olur.Bütün aile bunu kutlarlar ve dizimiz sona erer.


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder