Spoiler!!!

Spoiler!!!Bilmek istemiyorsanız okumayın...

2 Ocak 2015 Cuma

Gone Girl...



2015'in ilk yazısını çok beğenerek izlediğim bir filmle açmak istedim.
Gillian Flynn isimli yazarın romanından uyarlanmış olan 2014 yapımı bir David Fincher filmi. Başrollerin de ise en sevmediğim aktörlerden olan Ben Affleck ve en sevdiğim aktristlerden biri olan Rosemund Pike yer almakta.Onlara eşlik eden bir diğer tanıdık isim ise How I Met Your Mother'dan tanıdığımız Neil Patrick Harris.
Türkçeye Kayıp Kız olarak çevrilmiş film oldukça uzun tam olarak 2 saat 29 dakika ve siz gözünüzü bir dakika bile ayıramıyorsunuz.Film tam bir gerilim olmasına rağmen öyle köşelerden çıkan ani kişiler ya da sizi yerinizden hoplatacak sahneler yok ama dediğim gibi filmi soluksuz izliyorsunuz.Konuya geçmeden önce son bir uyarı ürkütücü sahneler yok ama pek öyle anne-baba-çoluk çocuk izlenecek bir film değil haberiniz olsun çünkü bir kaç yerinde oldukça cesur sahneler yer almakta.


Gelelim konuya...
Nick Dunn ve karısı Amy uzun zamandır beraber olan evli bir çifttir.Her ikisi de yazar olan karı-koca işlerini kaybettikten sonra Nick'in memleketine yerleşmiş, sıradan sıkıcı bir hal alan evlilikleriyle mücadele etmeye çalışmışlardır.Beşinci evlilik yıldönümlerinde Amy birden kaybolur.Bütün işaretler Amy'nin öldüğünü katilin ise Nick olduğunu göstermektedir.
Oysa ki Nick çok da masum olmasa da hikayenin açığa çıkmayı bekleyen başka bir yönü vardır.
Gerçekten izlemeye değer güzel bir film.En kısa zamanda kitabını da okuyacağım...
Filmi çok iyi kalitede indirmek için tık tık...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder